Contractul ar putea fi reziliat. Firma de deszăpezire din Gorj are la dispoziţie 7 zile să aducă utilajele  

Data publicării:
141114 deszapezire

În prag de iarnă, judeţul Gorj ar putea rămâne fără firmă de deszăpezire. Societatea mai are la dispoziţie doar şapte zile pentru a aduce toate utilajele în baza cărora a câştigat licitaţia, în caz contrar, contractul va fi reziliat. Deşi trebuia să prezinte până acum 20 de utilaje, reprezentanţii firmei au adus la Direcţia de Drumuri doar patru, dintre care numai unul corespunde cerinţelor.

Licitaţia pentru deszăpezire a avut loc anul trecut, la CNADNR. În documente, firma spune că are utilaje, în realitate, însă, acest lucru nu se confirmă.

„Le-am dat până acum notificări, le-am aplicat penalităţi. Este ultima şansă care li se mai acordă”, a spus Narcis Neaga, director CNADNR.

Firma are acum la dispoziţie un termen de şapte zile să prezinte utilajele, altfel contractul va fi reziliat. Reprezentantul societăţii are însă o explicaţie pentru faptul că ele încă lipsesc.

Reporter: Aveţi utilajele?

Constantin Iliescu, reprezentant firmă de deszăpezire: „Sigur, dar aşa cum vă spuneam sunt mobilizate pe alte contracte şi timpul favorabil ne-a permis ca să mai lucrăm şi să finalizăm alte proiecte”

Reprezentanţii Companiei de Drumuri spun că în cazul în care contractul va fi reziliat, există soluţii de rezervă.

Sucursala de Drumuri din Gorj are numai 10 utilaje care însă nu ar face faţă deszăpezirii pe toată suprafaţa judeţului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri