Crin Antonescu, atac la Victor Ponta

Data publicării:
240314 antonescu

Liderul liberal, Crin Antonescu aruncă noi săgeţi spre fostul partener de guvernare, Victor Ponta, pe care îl numeşte un Emil Boc mai înalt. S-a întâmplat ieri, la Craiova, unde Antonescu a participat la delegaţia permanentă a liberalilor doljeni. Preşedintele liberalilor este supărat că social-democraţii au racolat un deputat PNL de Dolj, care la rândul lui a convins mai mulţi primari să susţină candidaţii PSD la alegerile europarlamentare.  

Crin Antonescu nu a părut deloc surprins de gestul celor 12 primari PNL, care au declarat că susţin în continuare Guvernul Ponta şi a găsit imediat şi o explicaţie.

„Asta, vă spun, s-a mai întâmplat, de aceea am spus la un moment dat că, sub anumite aspecte, domnul Ponta începe să fie doar un Emil Boc mult mai înalt”, a spus Crin Antonescu, preşedintele PNL.

Crin Antonescu a mai spus că nu regretă nici plecările din ultima săptămână din partidul pe care îl conduce.

Săptămâna trecută, deputatul Cosmin Enea şi consilierul PNL Florin Stancu au părăsit partidul şi s-au înscris în PSD. Preşedintele liberal a declarat că nu doreşte schimbarea lui Mihai Voicu din fruntea organizaţiei judeţene a PNL, cel puţin deocamdată, în ciuda valului masiv de dezertări la PSD din ultima perioadă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri