CSU Craiova, interesată de noua senzație din Spania, Florin Andone

Data publicării:
florin-andone-620x400

Gică Craioveanu, directorul de imagine al echipei CS Universitatea Craiova, se află în cantonament, cu echipa, în Antalya. Fostul golgheter din Bănie a comentat și posibilitatea aducerii noii senzații din Spania, Florin Andone.

Fostul golgheter al formaţiei din Bănie, din perioada anilor 90, este mulţumit de jocul echipei şi crede că seria bună din tur poate continua şi din această lună, când va începe returul.

Gică Craioveanu: Echipa e în formă, are un moral extraordinar. Ieri am făcut un meci bun, azi la fel, vreau să văd un meci bun. 

Lui Craioveanu nu i-a trecut supărarea de la eliminarea din Cupă, cu Steaua, atunci când arbitrul Tudor a acordat o lovitură de la 11m pentru bucureşteni.

Gică Craioveanu: Nu mi-a trecut supărarea, cum să-mi treacă? Mai ales că a fost ultimul meci, un meci care pentru noi era important, un pas pentru a ajunge în cupele europene, un prim trofeu.

Craioveanu a vorbit şi despre posibilitatea venirii în Bănie, anul trecut, a atacantului Florin Andone, românul de 21 de ani care face acum senzaţie în Spania, la Cordoba.

Gică Craioveanu: Am vrut să-l aduc de anul trecut dar avea ofertă de la o echipă din a doua divizie în acel moment, care era Cordoba. Sper să ajungă la națională și sper, cu timpul, să vină și la Craiova, de ce nu?


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri