Debut cu victorie în 2016

Data publicării:
160116 DEBUT VICTORIE

CSU Craiova - FC Hallescher s-a terminat 2-1

CS Universitatea Craiova a câștigat primul meci din 2016, după ce a trecut, cu scorul de 2-1, de echipa de liga a treia din Germania, FC Hallescher. Partida a început cu o întârziere de 10 minute, pentru că fanii echipei germane, au aprins torțe și fumigene, care au acoperit cu fum arena din Antalya. Remarcatul partidei a fost Simon Măzărache, jucătorul care până acum a evoluat mai mult la echipa a doua. „Maza" a reuşit să deschidă scorul în minutul 26, când a îndeplinit o simplă formalitate după o acţiune creată de Nicuşor Bancu, finalizată cu pasă în careu. Măzărache a participat şi la golul doi, reuşit de trupa lui Daniel Mogoşanu şi Victor Naicu, a centrat în careu, iar un fundaş german a respins greşit cu capul, lovindu-şi propriul portar cu zece minute înainte de finalul primei reprize. Golul nemţilor a fost marcat în minutul 58, în urma unei lovituri de colţ, semn că alb-albaştrii au de lucrat la organizarea fazelor fixe.

Daniel Mogoşanu şi Victor Naicu au mizat pe următorii jucători: Straton - Achim ('46, Dumitraş), Acka, Iliev, Vătăjelu - Madson, Zlatinski, Mateiu, Bancu ('56, Băluţă) - Ivan ('89, R. Petre), Măzărache ('46, Herghelegiu).

Următorul test al jucătorilor de la CS Universitatea Craiova, din cadrul cantonamentului din Antalya, va avea loc mâine, de la ora 15:30, iar oponentă le va fi Pellets WAC din Austria.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri