Derby în Zăvoi. FC Universitatea Craiova continuă bătălia pentru play-off

Data publicării:
140314 derby

FC Universitatea Craiova joacă mâine, de la ora 11:00, în deplasare la Vâlcea, cu CSM, actualul lider al clasamentului, într-un meci în care are nevoie de un egal, pentru a rămâne între primele şase locuri.  

Faţă de primul joc, de săptămâna trecută, cu FC Bihor, elevii lui Dragoş Bon au mai acumulat la capitolul condiţie fizică. În plus, şi moralul este mai bun, conducerea clubului virând în conturile jucătorilor primii bani în cele opt luni de când sunt împreună. Juveţii au şi avantajul a două victorii în acest sezon, una în Cupă, chiar la Vâlcea, cu 2-1 şi una în campionat, în tur, la Roşiori, cu 1-0.

Jucătorii aşteaptă ca spectatorii să le fie alături la Vâlcea. La primul meci din acest an, cel de la Severin, cu Bihorul, aceştia au lipsit în semn de protest.

Liderii suporterilor FC Universităţii Craiova au anunţat că vor fi mâine la Vâlcea, dar si duminică, de la ora 15:00, în Piaţa Prefecturii, la mitingul organizat împotriva patronului Adrian Mititelu. Aceştia au ales o metodă inedită de a promova evenimentul: au afişat bannere uriaşe la toate intrările din Craiova.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri