Drumul judeţean Mischii - Caracal a fost închis în localitatea Pieleşti, din cauza inundaţiilor

Data publicării:
040314 DRUM INCHIS

Drumul judeţean Mischii - Caracal a fost închis, în această dimineaţă, în localitatea Pieleşti. Autorităţile au luat această decizie, dupa ce pârul Teslui a ieşit din matcă în urma ploilor abundente ce au căzut în ultimele zile în judeţ. Până la rezolvarea problemei, şoferii au la dispoziţie o rută ocolitoare.

Problemele au apărut încă de dimineaţă, când pârâul Teslui a ieşit din matcă. Autorităţile locale susţin că de fiecare dată când plouă sunt probleme în această zonă şi au decis să închidă drumul care a fost inundat.

„În fiecare an, la precipitaţii abundente, când solul nu mai permite infiltrarea acestora în pământ şi la topirea zăpezilor nu se poate face trecerea apelor peste ceea ce este acolo”, a spus Iulică Velişcu, reprezentant Primăria Pieleşti.

Reprezentanţii Direcţiei Apelor Jiu monitorizează situaţia.

„Circulaţia în zonă este în continuare restricţionată, fiind deviată pe o rută ocolitoare”, a precizat Camelia Bărbuţu, purtător de cuvânt DAJ.

Localnicii susţin că s-au săturat de această situaţie care persistă de ani de zile şi nimeni nu face nimic pentru a rezolva problema.

Autorităţile locale speră ca restricţiile să fie ridicate în scurt timp.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri