Echipa Pandurii Tg. Jiu, susţinută şi de suporterii rivalelor  

Data publicării:
030913 pandurii

Echipa Pandurii TG Jiu a fost încurajată la Braga şi de suporterii rivalelor din România. Susţinători ai formaţiilor Rapid şi Dinamo au bătut peste 300 de km de la Lisabona la Braga, pentru a asista la meciul gorjenilor.

Rapidiştii au afişat un banner în tribunele stadionului şi speră ca mesajul lor să fie auzit de cei din ţară.

„Rapidist din naştere, bunicul - rapidist, tata - rapidist şi am venit cu ocazia asta să susţinem şi Rapidul în momentele astea grele, prin care trece acum, criza financiară de la club”, spune un suporter al echipei Rapid.

„Cu siguranţă, vor merge oriunde, în orice ligă va juca Rapidul. Se cunoaşte, sunt suporteri extraordinari, foarte pătimaşi, pun foarte mult suflet şi la ultimul amical cu Vâlcea, de miercuri, ne-au susţinut 90 de minute”, a spus Daniel Pancu, jucător Rapid Bucureşti.

Jucătorii aşteaptă ca situaţia de la echipă să se rezolve, în caz contrar, Rapid ar putea dispărea de pe harta fotbalului din România.

Formaţia Rapid Bucureşti a terminat pe locul opt sezonul trecut din Liga1, dar din cauza problemelor finaciare, a fost retrogradată de TAS, deşi câştigase meciul de baraj propus de FRF.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri