„Examene şi expoziţii canine. Capcane şi soluţii 2014”

Data publicării:
041114 CARTE

Aveţi un câine de companie şi vreţi să ştiţi totul despre cum trebuie crescut, cum poate fi dresat sau cum ar trebui să-l alimentaţi. Toate informaţiile le aveţi la îndemână în noua carte a instructorului canin Liviu Ionescu. Acesta şi-a lansat a patra carte în care împărtăşeşte iubitorilor de animale din experienţa sa pe care a acumulat-o din dresajul câinilor de salvare şi nu numai.

Liviu Ionescu a început să scrie despre pasiunea sa în urmă cu 10 ani. A redactat patru volume în care oferă informaţii preţioase pentru iubitorii de câini, iar ultimul a fost lansat la Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova.

„Dacă nu citim, ajungem la nişte concluzii, în relaţia cu animalul, după ani, luni de studiu sau pur şi simplu din întâmplările pe care le avem cu căţelul de acasă. Dacă citim, ştim cum să îl înţelegem mai bine, cum să ne ferim de anumite greşeli, de anumite comportamente atipice în relaţie cu animalul şi nişte comportamente atipice în relaţia cu cei de lângă noi”, a spus Liviu Ionescu.

Zeci de persoane au participat la prezentarea volumului „Examene şi expoziţii canine. Capcane şi soluţii 2014”.

Liviu Ionescu este preşedintele Centrului Naţional de Educare Canină, iar de-a lungul timpului a antrenat zeci de câini care au fost folosiţi în misiuni dificile de salvare şi au urcat pe podiumuri la campionatele mondiale de profil.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri