Final de vacanță pentru ACS Podari

Data publicării:
200116 final de vacanta pentru podari

Doljenii vor pleca în februarie, în Serbia

ACS Podari și-a reluat pregătirile, după aproape două luni de vacanță. 24 de jucători are la antrenamente tehnicianul Gigi Ciurea, mulți dintre aceștia fiind în probe.Conducerea doljenilor poartă discuții în această perioadă cu Robert Lică (Sporting Turnu Măgurele), Ionuț Bistriceanu (Viitorul Cârcea), Marius Avram (CS Ștefănești), Florin Achim (Inter Olt Slatina), Ionuț Popescu (Metalul Reșița), Valentin Bordea (FC Bihor Oradea) și Salvatore Novello (CF Brăila). La capitolul plecări îi putem nominaliza pe Șerban, Surugiu și Dina, dar mai sunt discuții și cu alți jucători.

Pentru a proteja terenul propriu din comnua Podari,antrenorul Ciurea a decis ca echipa să meargă la Făcăi pentru a efectua antrenamente. Chiar dacă sunt nevoiți să alerge prin zăpadă și la -10,-12 grade, jucătorii nu fac rabat de la efort și execută toate comenzile primite de la antrenor.

Craiovenii se vor pregăti pe plan local până aproape de mijlocul lunii februarie, după care se va pleca într-un cantonament în Serbia.

ACS Podari ocupă locul zece în Liga a III-a, seria 3, cu 15 puncte contabilizate în 13 meciuri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri