Ghiţă, vedeta din curtea primarului din Rusăneşti, Olt

Data publicării:
181213 GHITA

Edilul din localitatea Rusăneşti-Olt se mândreşte că deţine în gospodărie un porc ce cântăreşte 450 de kilograme. După ce l-a crescut trei ani şi s-a ataşat de el, primarul nu mai vrea acum să-l taie, deşi se apropie Ajunul Crăciunului. Primarul se gândeşte să-l sacrifice în luna martie, de ziua femeii, când va invita la ospăţ peste 600 de localnice.

Ghiţă are 3 ani şi cântăreşte 450 de kilograme. A ajuns vedeta din gospodăria primarului din Rusăneşti. Îl îngrijeşte cu multă atenţie si de aceea s-a ataşat de el. Îl hrăneşte zilnic cu peste 20 de kilograme de tărâţe de porumb şi îl plimbă de câteva ori pe zi prin curtea gospodăriei.

Primarul din Rusăneşti nu vrea să-l sacrifice pe Ghiţă în apropiere de Ajunul Craciunului. Se gândeşte să-l păstreze măcar până în luna martie.

"Ghiţă este vedeta gospodăriei anexe şi nu ştiu când o să-l sacrificăm, dar câte zile va avea, va fi lângă noi, aici, va trăi. îl sacrificăm la un eveniment mai deosebit, dar amânăm cât se poate", a spus Alexandru Chirea, primar Rusăneşti.

În urmă cu câteva zile, primarul din Rusăneşti a sacrificat-o pe sora lui Ghiţă, care cântărea 350 de kilograme.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri