GORJ. Bani aruncaţi într-o canalizare. Reţeaua de canalizare din Muşeteşti, lăsată în paragină  

Data publicării:
300415 canalizare

O investiţie de peste 3 milioane de lei zace nefolosită de 6 ani. Este vorba de reţeaua de canalizare dintr-o comună din Gorj făcută cu bani de la guvern. Primarul spune că ar mai avea nevoie un milion de lei pentru a termina lucrarea, dar Guvernul nu i-a mai dat şi aceste fonduri, iar din bugetul primariei nu isi permite să aloce banii necesari. Staţiile de epurare stau în faţa primăriei de ani buni şi riscă să se degradeze

Reţeaua de canalizare din comuna Muşeteşti ar trebui să deservească 500 de familii. Au fost instalate conductele, dar nu mai sunt bani şi pentru a monta staţiile de epurare. Primarul a făcut la Guvern mai multe cereri pentru a primi sumele necesare, dar degeaba.

De 6 ani de când a început investiţia pentru canalizare, localnicii şi-au făcut băi în case cu ndul că le vor şi putea folosi. Acum, nici nu mai cred că lucrările vor fi terminate.

Guvernul a trimis la primarului localităţii ultima tranşă de bani în noiembrie, anul trecut, dar din cauza vremii nu s-a putut lucra şi edilul a fost nevoit să-i înapoieze.

Pentru finalizarea lucrării de canalizare, primarul spune că ar mai fi nevoie, de la Guvern, de un milion de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri