Haos pe străzile Craiovei. De când nu se mai ridică maşinile, şoferii parchează peste tot

Data publicării:
220715 parcari

Este haos pe străzile din Craiova de când a fost interzisă ridicarea autoturimelor parcate neregulamentar. Șoferii au prins curaj și parchează peste tot: în stațiile de autobuz, pe trotuare și chiar pe benzile de circulație. Poliția Locală nu poate face față, dă zeci de amenzi în fiecare zi însă, degeaba.

Şoferii de autobuz sunt nevoiți să oprească în stradă pentru a îmbarca pasagerii pentru că stațiile sunt ocupate de mașini parcate.

Mașini parcate neregulamentar sunt și pe trotuare. Și nu oricum ci chiar pe toată suprafața pe care trebuie să treacă pietonii. Aceștia trebuie așadar să meargă pe carosabil, cu atenție însă, ca să nu fie călcați de mașini.

Poliția comunitară nu face față situației. Zeci de echipe trebuie să stea la pândă până când vin șoferii pentru a le putea da amenzi. Pedeapsă care nu prea impresionează.

De când ridicarea mașinilor a fost declarată nelegală, în Craiova s-au dat peste 700 de sancțiuni pentru parcări neregulamentare iar autoritățile recunosc că nu pot ține situația sub control.

Amenda pentru parcările neregulemantare este de 420 de lei. Şi dacă maşinile nu mai pot fi ridicate, Poliţia Comunitară din Craiova ridică atelaje trase de cai. Şi acestea contribuie la circulaţia de coşmar din oraş.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri