Locurile în baruri, ocupate de Revelion

Data publicării:
301214 BARURI

Cei care nu s-au grăbit să îşi rezerve un loc pentru a petrece Revelionul în barurile din Craiova nu mai au nicio şansă. Toate sunt rezervate la capacitate maximă deja de câteva săptămâni şi cum tinerii nici nu vor să audă de restaurante în noaptea dintre ani, se înghesuie în baruri chiar dacă nu mai au locuri şi vor sta în picioare. Important este, spun ei, să se distreze alături de prieteni.

În toate barurile din centrul vechi situaţia este aceeaşi. Zeci de tineri îşi vor petrece noaptea de Revelion în picioare, doar ca să fie alături de prietenii lor.

„Am cântărit mai multe opţiuni, dar până la urmă ne-am hotărât să ne ducem într-un bar (...) Nu vrem să stăm la masă şi să mâncăm, vrem mai mult să ne distrăm. Bei un cocktail şi dansezi toată noatea. Asta e reţeta de succes pentru mine”, spune o tânără.

Managerii barurilor îi aşteaptă pe tineri cu meniuri care mai de care mai sofisticate.

„Am pregătit un meniu care cuprinde un aperitiv rece şi cald plus un desert, la 190 de lei, ceea ce înseamnă şi o sticlă de alcool la patru persoane, plus băuturi energizante şi sucurile după gust, plus, la trecerea dintre ani, o cupă de şampanie”, a spus Marius Bănică, managerul unui bar.

În schimb, în restaurante, preţul unui meniu pentru o singură persoană ajunge până la 300 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri