Meci de volei maraton în Polivalentă

Data publicării:
011214 volei

Puţinii spectatori prezenţi la partida de volei masculin dintre SCM „U” Craiova și Arcada Galați au avut parte de un meci maraton, cu dese răsturnări de scor și multe faze spectaculoase. Nimeni nu ar fi prevăzut după primul set, câștigat lejer de craioveni, că meciul va dura peste două ore și jumătate.  

Primul set a fost adjudecat la 20 de olteni, În setul secund, elevii lui Pascu au făcut unele greșeli și le-au permis adversarilor să conducă ostilitățile. Alb-albaștrii au echilibrat jocul și s-au impus cu 32-30. În setul trei, oltenii au intrat bine în joc, au avut și trei puncte avans, dar au făcut din nou greșeli și au permis adversarilor să preia coducerea şi să aibă pe final de set 23-19. Pascu a cerut timp de odihnă, iar elevii lui au reușit să întoarcă scorul în favoarea lor, având apoi patru mingi de meci și 3-0. Nu a fost să fie. Oaspeții, cu Mihai Dumitrache, fost jucător al Craiovei, lider de echipă, au reușit să se impună cu 31- 29 și să prelungească suspansul în Polivalentă. Setul patru a fost controlat de la un capăt la altul de gălățeni, care s-au impus cu 25-21 și au dus meciul în prelungiri. Setul decisiv a fost la fel de echilibrat, dar în cele din urmă Lică și compania au reușit să se concentreze și să oprească două din cele trei puncte puse în joc la Craiova, impunându-se cu 15-13.

Marți, craiovenii joacă în Ungaria, la Keskement, în turul doi al Cupei CEV, iar în campionat se vor deplasa la finalul săptămânii la Caransebeș.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri