Meci dificil pentru voleibaliştii craioveni 

Data publicării:
250214 VOLEI

După victoria de la Constanţa, care i-a urcat pe locul secund în clasamentul în Divizia A1, voleibaliştii de la SCM "U" Craiova vor avea parte de un meci greu la Bucureşti, de data aceasta în cupă, cu Dinamo. Este turul sferturilor de finală, iar returul va avea loc miercurea viitoare, în Bănie.

Meciul cu Dinamo este un meci care nu cade într-un moment potrivit, îl tratăm cu seriozitate, dar trebuie să recunosc că mă interesează mai mult meciul de la Baia Mare, pentru că dacă, să zic, jucăm acum la Dinamo, avem posibilitatea să ne revanşăm în retur, care va fi pe data de 5 martie”, a spus Dănuţ Pascu, antrenor volei SCM "U" Craiova.

Oltenii vor juca în Capitală, cu gândul la meciul de la finalul săptămânii de la Baia Mare, cu Explorări. Victoria în deplasare a băimărenilor la Zalău le-a dat planurile peste cap craiovenilor. Aceştia se concentrau pentru poziţia a treia, dar acum trebuie să bată la Baia Mare, pentru a termina pe locul secund.

Cu o etapă înainte de finalul campionatul regulat, Craiova este pe locul doi, cu 46 de puncte, în timp ce Zalău este pe 3, cu două puncte mai puţin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri