O fată din Vâlcea este căutată de 7 ani

Data publicării:
170214 CAUTATA DE 7 ANI

Se împlinesc 7 ani de când o fată din Berbeşti, judeţul Vâlcea a dispărut de acasă. Elvira Loredana Ghioca avea atunci 9 ani şi ieşise la joacă. Familia a anunţat dispariţia abia după o zi şi asta pentru că au crezut că fetiţa a înnoptat la bunici. Deşi nu au avut dovezi în acest sens, principala pistă a anchetatorilor a fost că fata a fost victima traficului de persoane. 

Pe la 21 februarie 2007, Elvira Loredana a ieşit la joacă în timpul dimineţii, alături de alţi copii din cartier.

În toţi aceşti ani de căutări, singurele indicii au apărut anul trecut, când o femeia le-a spus părinţilor că Elvira ar fi fost văzută în Italia.

Inclusiv părinţii au fost pe lista de suspecţi a anchetatorilor, însă au trecut testul poligraf. Despre povestea fetei au auzit şi vecinii.

În momentul în care a fost anunţată dispariţia fetei, toate organele abilitate au început căutările, care nu au luat sfârşit nici până astăzi.

S-a mers pe mai multe piste, însă până acum niciuna nu a dat rezultat. Colegii mei încă lucrea la caşi este o documentaţie destul de stufoasă, să spun aşa, făcută. Întotdeauna se încearcă şi se caută noi piste”, a precizat Alina Teodorescu, purtător de cuvânt IPJ Vâlcea.

Cazul Elvirei s-a transformat într-un dosar penal cu autor necunoscut în luna mai 2007. La aproape trei luni de la dispariţia fetiţei. Până atunci a fost considerată dispariţie suspectă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri