Pasajul din Râmnicu Vâlcea, aproape de finalizare

Data publicării:
POD

Una dintre cele mai mari investiţii în infrastructură din Râmnicu Vâlcea este aproape de finalizare. Pasajul „Tudor Vladimirescu”, care va decongestiona traficul dinspre oraş spre Bucureşti, va anula şi timpii de aşteptare la barieră. Mulţi locuitori îl consideră însă inutil fără bretele de acces spre principalele artere ale oraşului. Acestea fac însă obiectul altui proiect, care se pare că se va întinde pe alţi 2, 3 ani.

Lucrările la pasaj au început în 2012 şi ar fi trebuit să fie finalizate după un an. Au trecut de atunci doi ani şi încă mai este câte ceva de făcut.

„Suntem în linie dreaptă şi acel pasaj care face o supratraversare a căii ferate este aproape gata, nu se va mai ocoli pe centura oraşului, ca să se ajungă în centru”, a spus Emilian Frâncu, primarul municipiului Rm. Vâlcea.

Locuitorii din Vâlcea spun că pasajul nu este eficient fără legăturile cu principalele artere din oraş.

Temerile oamenilor că vor avea parte de un nou şantier pe termen lung pentru realizarea arterelor de legătură se adeveresc.

„Va continua în următoarea perioadă, 2015, 2016, 2017, sper să obţinem din nou finanţare europeană, cu bretele de legătură cu marile artere ale oraşului”, a mai spus Emilian Frâncu.

Pasajul „Tudor Vladimirescu” din Râmnicu Vâlcea va fi legat de podul peste râul Olt, pentru a se ieşi pe drumul naţional spre Piteşti.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri