Petrecere de Revelion la Teatrul Naţional Craiova

Data publicării:
181213 PETRECERE TNC

Dacă nu v-aţi hotărât încă unde faceţi Revelionul, vă spunem că îl puteţi face la teatru. Conducerea Teatrului Naţional din Craiova a închiriat foaierul unei firme private, care va organiza o petrecere cu muzică uşoară şi populară, asemenea unui restaurant.  

Anul acesta, spectatorii Teatrului Naţional din Craiova vor schimba registrul şi vor viziona un alt tip de spectacol.

Pe lângă muzică populară şi uşoară, organizatorii au pregătit şi un meniu bogat. Printre bunătăţi se numără pieptul de curcan cu sos şi legume, prosciutto, dar şi şalău sau somon. Pentru a fi mai veseli în noaptea dintre ani, organizatorii oferă la discreţie 11 băuturi fine. Afişele din faţa teatrului le-au atras deja atenţia craiovenilor.

"M-am uitat să văd ce surprize sunt, ce se oferă şi este interesant, de luat în considerare", spune un bărbat.

Municipiul Craiova candidează pentru titlul de Capitală Culturală Europeană. În acest sens, autorităţile nu consideră o piedică organizarea unui Revelion în foaierul teatrului.

„O mie cinci sute de persoane vor avea prilejul să intre în foaierul Teatrului Naţional, pentru că se ţine în foaier şi nu în sala de spectacole sau pe scenă, şi în condiţiile în care instituţiile de cultură trebuie să găsească fel şi fel de căi de atragere de fonduri, aceasta poate să fie o inspirată iniţiativă”, a precizat Dan Lupescu, directorul Direcţiei Judeţeane Dolj pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural Naţional.

„Organizarea de revelioane în instituţiile de cultură mie mi se pare un lucru de bun augur. E preferabil decât să te duci într-o discotecă sau într-un club de manele, să faci revelionul, să mergi la o institutie de cultură”, a spus Lia Olguţa Vasilescu, primarul municipiului Craiova.

Pentru revelionul organizat în foaierul Teatrului Naţional din Craiova, organizatorii au fixat un preţ de 280 de lei de persoană. Pentru închirierea spaţiului, conducerea teatrului va încasa 10.000 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri