România, aproape eliminată din Liga Europeană. O victorie şi o înfrângere au înregistrat voleibaliştii în Polonia

Data publicării:
300614 VOLEI

Naționala de volei masculin a României, pregătită de olteanul Dănuț Pascu, are şanse mici de a se califica în semifinalele din Liga Europeană, în urma rezultatelor obţinute în weekend în ultimele două partide din grupa A, în deplasare, cu Polonia.  

Pentru a păstra şanse de a merge mai departe, tricolorii ar fi trebuit să câştige ambele meciuri cu polonezii, pentru a nu depinde de celelalte rezultate. În prima partidă, tricolorii s-au impus cu 3-2, pe seturi 25-22, 30-32, 25-20, 25-27 şi 15-12 în decisiv. În partida a doua, românii au început bine şi au câştigat cu 25-22, după care au cedat iniţiativa şi au pierdut cu 1-3, pe seturi la 21, la 16 şi la 22.

După aceste rezultate, selecționata ţării noastre a rămas pe locul doi în clasament, cu 13 puncte, din opt meciuri, dar următoarea clasată, Grecia, are 12 punte obţinute după şase meciuri şi va juca la finalul săptămânii cu Muntenegru, echipă aflată pe prima poziţie, cu 14 puncte şi care este deja calificată. Pentru a merge mai departe de pe locul secund, tricolorii trebuie să fie suporteri muntenegreni şi să spere în doua victorii ale acestora, în maxim patru seturi.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri