Schimbări la CS Universitatea Craiova

Data publicării:
041213 CS UNIV

CS Universitatea Craiova se va despărţi în această iarnă de aproape jumătate din jucătorii aflaţi în lot. Cel puţin 11 jucători, asta însemnând o echipă întreagă, vor fi înştiinţaţi de către conducere că trebuie să-şi caute alte echipe, deoarece nu mai intră în calcule pentru sezonul de primăvară.  

Printre aceştia se regăsec portarul de rezervă Ionuţ Irimia şi jucătorii de câmp Vişan Creţu, Bogdan Vişan, Cristian Bardu, Enache Câju, Florin Pârvu, Dragoş Dragalina, Marian Popa, Daniel Opriţa, Claudiu Dragu sau Albert Voinea. De amintit că în urmă cu o lună, alţi doi jucători şi-au încheiat conturile cu oltenii. Este vorba de Ramses Gado şi Ousmane Gueye, aceştia cerând rezilierea contractelor de comun acord, nemulţumiţi că nu se apelează la serviciile lor. În funcţie de jucătorii aduşi în această iarnă, este posibil ca lista plecaţilor să sufere mici modificări. Antrenorul echipei Ovidiu Stângă a anunţat că doreşte la echipă cel puţin cinci jucători de mare valoare, pe toate posturile şi care să contribuie decisiv la atingerea obiectivului din acest an, promovarea.

Printre cei vizaţi se află jucătorii de la Petrolul Ploieşti, Guilherme şi Boudjemaa, fotbalişti ce nu au semnat prelungirea cu prahovenii şi pot deveni liberi, Mihai Roman, tot de la Petrolul şi care este împrumutat la Săgeata Năvodari, Ovidiu Dănănae, în prezent în Cipru, dar şi alţi jucători străini. Sâmbătă, craiovenii vor juca ultimul meci din acest an, la Clinceni, o partidă amicală cu ocupanta locului 4 din prima serie a Ligii a II-a.

Totodată, există şi posibilitatea achiziţionării de jucători de la FC Universitatea Craiova, în cazul în care aceştia vor deveni liberi de contract.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri