Sute de turişti au petrecut Paştele la Rânca 

Data publicării:
RANCA

Ei nu au fost lăsaţi să urce în staţiune dacă nu au avut maşinile echipate cu roţi de iarnă, pentru că în weekend a viscolit, iar carosabilul a fost acoperit de zăpadă. Drumarii au acţionat cu două utilaje şi material antiderapant, iar la intrarea în staţiune un filtru de poliţie a verificat toate maşinile.

Cei care nu au avut lanţuri şi nici masinile echipate de iarna au fost întorşi din drum. Drumarii au acţionat ore în şir, numai că munca lor a fost îngreunată de vântul care a suflat cu peste 50 de kilometri pe oră. Am acţionat cu două utilaje încontinuu şi cu mult material antiderapant”, a declarat Ion Tudor, directorul Drumuri Naţionale Gorj

Iubitorii sporturilor de iarna s-au bucurat de zapadă. Deşi nu s-a putut schia, au fost şi turisti care şi-au încercat norocul.

Sunt un împătimit al sporturilor de iarna şi încerc să profit de această zăpadă pe care ne-o oferă ajunul de Paste”, a spus un turist.

Alţii însă au renunţat la vacanţa la munte.

Unii dintre ei au renunţat la rezervările pe care le-au făcut. Rânca este rezervată undeva la 25% ”, a declarat Constantin Pănescu, proprietarul unui hotel.

Un echipaj de poliţie a ramas la intrarea în staţiune până duminică dimineaţa şi au verificat dacă maşinile sunt echipate corespunzator.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri