Tragedie pe şosea. Două persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte trei au fost rănite  

Data publicării:
111114 ACCIDENT

Accident tragic aseară, în jurul orei 23:00, pe DN 65, între Craiova şi Balş. Un copil de 10 ani şi un bărbat şi-au pierdut viaţa, iar alte trei persoane au ajuns la spital, printre care două fetiţe, de 10 şi 12 ani. De vină, se pare, că a fost şoferul autoturismului, care nu a adaptat viteza într-o curbă, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o autoutilitară.

Cei cinci pasageri ai autoturismului sunt din localitatea Călui - Dolj. Se pare că şoferul care a decedat şi un prieten al acestuia îi luaseră pe cei 3 copii, cu care nu avea nicio legătură de rudenie, să îi plimbe cu maşina. Un localnic a povestit că şoferul băuse la barul din sat înainte să plece.

Şoferul autoutilitarei a scăpat doar cu un picior rănit şi a refuzat să fie transportat la spital.

„În urma impactului dintre cele două autovehicule a rezultat decesul conducătorului autoturismului marca Volkswagen Golf şi unui pasager din autoturismul respectiv, precum şi rănirea gravă a altor trei persoane”, a spus subcomisar Paul Borus, Servicul Rutier Dolj.

La faţa locului au ajuns un echipaj de descarcerare şi patru ambulanţe SMURD, care au transportat răniţii la Spitalul Judeţean din Craiova.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri