Un băiat de 13 ani a murit înecat într-o piscină, la Slatina

Data publicării:
010714 INECAT SLATINA

Un copil de 13 ani şi-a pierdut viaţa în una din piscinele clubului nautic Plaja Olt. Din spusele martorilor, băiatul s-ar fi lovit la cap de peretele bazinului şi a zăcut inconştient pe fundul piscinei mai multe minute până când a fost zărit de cineva. Salvamarul susţine că i-a efectuat manevrele de resuscitare, însă era prea târziu. Poliţia a deschis o anchetă.

Tragicul eveniment s-a petrecut în jurul orei 15:00, în piscina de la Plaja Olt. Un tânăr l-a anunţat pe salvamarul clubului nautic că pe fundul bazinului este un copil înecat.

Băiatul avea o contuzie la cap, semn că s-a lovit de peretele bazinului şi a rămas inconştient. La acea oră, în piscină erau zeci de persoane, iar martorii spune că mai mulţi tineri care săreau în apă ar fi putut să îl lovească din greşeală pe băiat.

“Echipa operativă s-a deplasat la faţa locului, unde a identificat persoana decedată ca fiind un minor în vârstă de 13 din comuna Izvoarele”, a spus Claudia Radu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Piscina de la clubul nautic Plaja Olt a fost inaugurată sâmbata trecută, în prezenţa autorităţilor locale, iar acesta este primul incident. Plaja a fost evacuată de poliţiştii locali după tragicul eveniment, iar piscina a fost închisă temporar.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri