Un bărbat a fost găsit mort în casă, după trei ani

Data publicării:
200614 MORT IN CASA

Caz incredibil în Caracal, Olt. Cadavrul unui bătrân în vârstă de 78 de ani a fost descoperit în locuinţa acestuia. Anchetatorii bănuiesc că barbatul ar fi decedat în urmă cu trei ani atunci când a fost văzut pentru ultima dată. Culmea este că deşi ieşea zilnic din casă pentru cumpărături, în tot acest timp, nimeni nu s-a întrebat ce s-a întâmplat şi unde a dispărut acesta.

Descoperirea a fost făcută miercuri în localitatea Caracal. O rudă venită în vizită a găsit cadavrul bărbatului aflat în descompunere. Îl văzuse ultima dată în urmă cu trei ani. Şi vecinii tot de atunci nu l-au mai văzut. Incredibil este însă că în tot acest timp a locuit cu cadavrul în casă, fratele bătrânului, care este afectat emoţional pentru că i-a murit o fiică în urmă cu patru ani.

"Îl ştiu din vedere. Trecea pe aici în fiecare zi aşa cum treceţi dumneavoastră. De câţiva ani nu l-am mai văzut. Locuia aici cu fratele lui. Era un om blajin", a spus un vecin.

"Este ceva de necrezut. Să locuieşti în aceeaşi casă şi să nu ştii. E de necrezut", a spus un alt vecin.

Culmea este că vecinii nu s-au întrebat niciodată ce s-a întâmplat cu Ion Duca în tot acest timp, deşi în zonă sunt foarte multe societăţi comerciale şi locuinţe.

Acest caz i-a îngrozit şi pe localnicii din Caracal.

"Cum vi se pare gestul?

-Este foarte crud. Nu mi se pare normal. Trebuia să anunţe. Ăsta mi se pare că nu are creier", a povestit un localnic.

"Probabil nu sunt sănătoşi la cap. Sunt oameni care nu judecă. Nu poţi să ţii aşa ceva în casă", a precizat o altă localnică.

Anchetatorii au ridicat cadavrul şi au dispus efectuarea necropsiei dar din cauza faptului că a trecut foarte mult timp de la deces nu s-a putut stabili cu exactitate cauza morţii.

"Am fost anunţaţi prin 112 că a fost găsit decedat bărbatul şi echipa operativă s-a deplasat şa faţa locului şi s-a stabilit că acesta nu mai fusese văzut din 2011", a declarat Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Ion Duca s-a stabilit în Caracal în urmă cu patru ani. Acesta fusese cadru didactic în Dobrogea şi se stabilise aici, la fratele acestuia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri