Victorii clare pentru echipele de volei din Craiova 

Data publicării:
171114 volei 13

După patru meciuri consecutive de peste două ore și cinci seturi, echipa de volei masculin SCM “U” Craiova a obţinut o victorie ușoară, în doar 75 de minute, în fața celor de la Șimleul Silvaniei.  

Trupa lui Dănuț Pascu nu a dat nicio șansă adversarilor din Ardeal și a câștigat toate cele trei puncte, urcând astfel pe locul doilea al clasamentului, la egalitate cu Zalău, cu câte 14 puncte, departajate de setaveraj. Primul set a fost și cel mai echilibrat, scorul fiind de 25-22. În setul al doilea, oltenii au avut o evoluție și mai bună și chiar dacă au condus și cu 10 puncte diferenţă, la final au câștigat la 20. Ultimul set a fost controlat autoritar de jucătorii de la SCM, care și pe fondul căderii oaspeților, s-au impus la o diferenșă uriașă, 25-12. Pentru elevii lui Dan Pascu urmează acum returul din cupa CEV, miercuri, de la ora 19:15, în Sala Polivalentă, cu sârbii de la Partizan, iar în campionat, duminică, cu CSM București, în Capitală.

Și fetele au reușit să spargă gheața și să obțină primul succes din acest campionat. Aflată pe ultimul loc în clasament, echipa pregătită de Alex Cosma a învins cu un nesperat 3-0 Unic Piatra Neamț și a cedat ultimul loc celor de la Penicilina Iași. Scorul pe seturi a fost aproape identic cu cel al băieţilor, la 20, 21 și la 11. În etapa viitoare, craiovenecele joacă la Târgoviște, cu CSM din localitate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri