Voleibalistele debutează în retur, la Tg Mureș

Data publicării:
200116 voleibalistele debuteaza

La echipă au apărut trei noutăți

Voleibalistele de la SCM Craiova, pornesc cu ambiții mari în returul campionatului, ce se va relua la sfârșitul acestei săptămâni. Oltencele pregătite de Alex Cosma, joacă la Tg. Mureș, cu echipa din localitate, una din pretendentele la un trofeu în acest an.În tur în Sala Polivalentă, craiovencele au cedat cu 3-0, dar în această deplasare își doresc cel puțin un set.

Echipa a suferit și trei modificări în pauza competițională. Carmen Andreea Mateaș, a venit sub formă de împrumut de la Alba Blaj, are 24 de ani, măsoară 1,90 metri și evoluează pe postul de centru. Andreea Smultea, în vârstă de 26 de ani,este extremă și revine în Bănie, după ce în vara anului trecut a decis să ia o pauză. Și Mihaela Truță, o voleibalistă de 40 de ani, cu mare experiență. Truță măsoară 1,82 metri și evoluează ca secund, iar ultima dată a jucat la Știința Bacău, formație cu care a devenit campioană în trecut.

Pe 30 ianuarie,craiovencele vor juca primul meci acasă cu CSM București .După disputarea turului, formația olteană are 9 puncte acumulate, după trei victorii și opt înfrângeri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri