Voleibaliştii craioveni, eliminaţi din Cupa României

Data publicării:
060314 voleibalisti

Voleibaliştii craioveni au câştigat cu scorul de 3-1 partida retur cu Dinamo din Cupa României, dar au ratat calificare în Final Four-ul competiţiei, pentru că în tur au pierdut cu 0-3.  

Oltenii lui Dănuţ Pascu au început tare meciul şi şi-au adjudecat primele două seturi la 17. Din nefericire, în setul trei, alb-albaştrii au comis câteva greşeli şi au permis oaspeţilor să se califice. Ultimul set, al patrulea, a fost doar o formalitate şi a fost adjudecat la 21 de către craioveni.

Dacă pentru craioveni a fost o victorie amară, pentru oaspeţi, înfrângerea cu 1-3 a fost una dulce. Bucureştenii se gândesc acum că ar putea emite pretenţii chiar la finală, deşi vor întâlni trei dintre cele mai bune echipe ale campionatului.

„Nu am simţit până acum atâta durere cât am simţit acum, la meciul acesta, chiar dacă am câştigat. Este o victorie fără strălucire, ne scoate din Cupa României. Rămâne să ne luptăm în continuare pentru un loc cât mai bun în campionat”, a precizat Dănuţ Pascu, manager volei SCM "U" Craiova.

„Meci foarte greu pot să zic. Craiova are o echipă foarte bună. Am reuşit să luăm un set. Suntem bucuroşi”, a spus Filip Despotovski, jucător Dinamo Bucureşti.

Pentru olteni urmează acum o perioadă fără meciuri, doar cu antrenamente, urmând a pregăti semifinala campionatului, cel mai probabil cu Zalău.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri