Voleibaliștii, de nerecunoscut. Craiova a pierdut primele două jocuri cu Dinamo în finala mică

Data publicării:
140414 VOLEI

Voleibaliștii craioveni se află în cea mai proastă perioadă din ultimii doi ani. Dacă în urmă cu o săptămână sperau la finala mare și implicit la locul doi în acest sezon, elevii lui Dănuț Pascu sunt foarte aproape să piardă și medaliile de bronz. 

Oltenii au pierdut primele două meciuri de pe teren propriu din finala mică cu Dinamo, iar șansele de a termina pe locul trei sunt foarte mici. În prima partida, cea de vineri, oaspeții au defilat în Polivalentă și au câștigat cu 3-0. În meciul doi, elevii lui Pascu au dat semne de revenire și au câștigat primul set la 18, dar l-au cedat pe al doilea la același scor. Setul trei a fost din nou la discreţia craiovenilor, care s-au impus la 20, dar au fost iarăşi de nerecunoscut în setul patru, pe care l-au cedat la 16. În decisiv, la fel ca și cu Zalău, craiovenii au fost crispaţi și au cedat la 11.

Bucureştenii pornesc cu prima şansă în cucerirea medaliei de bronz. Meciul al treilea va avea loc pe 17 aprilie, în Capitală, iar dacă va mai fi nevoie, partida a patra va avea loc pe 18 aprilie, tot în Bucureşti. Dacă oltenii vor egala situaţia, meciul decisiv va avea loc în Bănie, pe 24 aprilie.

În finala mare, Constanța are 2-0, după primele partide cu Zalău.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri