Ajax, câștigătoarea Cupei, faza locală

Data publicării:
minifotbal

Cei de la Ajax au început meciul mai bine și conduceau la pauză cu 1-0 după o repriză pe care au dominat-o clar.

Începutul reprizei a doua putea aduce egalarea pentru echipa Frontierei, însă jucătorii echipați în albastru au ratat chiar din jumătate de metru, cu poarta goală.

Spre finalul partidei, jucătorii de Ajax au făcut 2-0 cu un șut din interiorul careului, iar la faza următoare au închis tabela la 3-0.

Ajax câștigă și se califică la turneul final, care va avea loc peste câteva săptămâni.

Bogdan Cristian Dima - jucător Ajax Galați: "A fost o partidă frumoasă, zic eu, pentru toată lumea și a fost un meci bune, antrenant și noi, având în vedere experiența ne-am impus cât de cât ușor, să zicem".

Ion Melinte - antrenorul Frontiera Galați: "Oricum echipa Ajax era clar favorite acestei finale, și în campionat au terminat pe locul trei. Chiar la lotul pe care îl au cred că la anul trag la primul loc. E o echipă valoroasă, noi am încercat să ne închidem, am încercat să ne facem jocul nostru și să scoatem un rezultat surpriză".

Clement Simovin - președintele Asociației Județene de Mini-Fotbal: "Este o echipă care s-a format în mare parte în returul acestui campionat. Ei și în campionat au avut o evoluție bună, au terminat pe locul trei. Aici la cupă au câștigat și bravo lor, vor merge la turneul final".

Turneul final al Cupei României va avea loc la sfârșitul acestei luni, la Piatra Neamț, Roman și Pașcani.

Reporter: Marius Țuca
Operator: Gelu Mormoloc

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri