Ameninţări şi atacuri în CJ Galaţi

Data publicării:
sedinta cj ian

O banală şedinţă de Consiliu Judeţean s-a transfomat într-un veritabil circ între doi colegi de partid.

După ce la sfârşitul anului trecut Dorin Butunoiu a criticat felul în care sunt trataţi bolnavii în Spitalul de Urgenţă Galaţi, a venit şi replica preşedintelui CJ Nicolae Bacalbaşa.

Acesta l-a acuzat pe colegul său că a încercat să obţină un microbuz din partea Consiliului Judeţului pentru echipa de fotbal, al cărui preşedinte este, cu ajutorul unor acte ilegale, dar şi de faptul că ar fi dorit să plece, pe bani publici, într-o deplasare în America, care ar fi costat 7.000 de lei.

Nicolae Bacalbaşa, preşedinte CJ Galaţi: "Totul era pe intimidare şi forţare. A venit domnul Butunoiu cu două funcţionare publice cu documente neînregistrate. Pe de altă parte, domnul Butunoiu a primit de la o revistă de administraţie să facă un drum în Statele Unite, la Miami şi în localitatea unde e Disney Parc".

Consilierul judeţean Dorin Butunoiu se apără şi spune că acuzaţiile lui sunt fondate, mai ales că a simţit pe propria piele cum sunt trataţi pacienţii în Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Dorin Butunoiu, consilier judeţean PSD: "Nu mă aşteptam să ieşiţi cu un asemenea atac, dacă dumneavoastră consideraţi că eu sedinţa trecută am făcut un atac la omul Bacalbaşa vă înşelaţi amarnic. În primul rând am constat un fapt medical în cadrul Spitalului de Urgenţă, ceea ce se întâmplă frecvent acolo. Din păcate pentru dumneavoastră eu am fost acolo în calitate de pacient, nu în calitate de medic".

Nicolae Bacalbaşa crede că în spatele acestui atac este o persoană influentă din PSD.

Nicolae Bacalbaşa, preşedinte CJ Galaţi: "În ceea ce priveşte modul în care a atacat, posibil ca în spate să se ascundă şi un grup de interese economice având nu numai pe domnul Butunoiu şi pe altă persoană din conducerea PSD si eu unul care am nişte informaţii le voi da cui trebuie în această ţară".

Atacurile nu s-au oprit şi, în încheiere, preşedintele Consiliului Judeţului i-a transmis colegului său de partid că e posibil ca anul 2016 să îl prindă la penitenciar.

Reporter: Cornelia Mazilu
Operator: Bogdan Cazacu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri