Arcada a învins din nou cu 3-0

Data publicării:
arcada

Arcada Galaţi a mai obţinut o victorie importantă în lupta pentru titlu. Voleibaliştii gălăţeni au învins cu 3-0 pe terenul echipei Tricolorul Ploieşti, într-o partidă în care au avut emoţii doar în setul al doilea. Începutul primului set a fost foarte echilibrat, însă Arcada a reuşit apoi să se distanţeze la patru puncte şi a închis setul la 22. Gălăţenii au început bine şi setul al doilea, însă echipa din Ploieşti a revenit şi a reuşit să ducă setul în prelungiri. Arcada a ratat două şanse de a face 2-0, iar gazdele puteau şi ele câştiga la 25. Gălăţenii au egalat şi au reuşit să câştige setul la 27. În ultima parte a meciului, gazdele de la Tricolorul s-au ţinut scai de formaţia gălăţeană care a reuşit să se distanţeze abia în finalul setului. S-a încheiat 25-17, iar Arcada a obţinut trei puncte importante în clasament. Cu atât mai mult cu cât liderul SCMU Craiova a pierdut un punct pe teren propriu în faţa ultimei clasate, Volei Club Municipal Piatra Neamţ.

Ivan Marquez, jucător Arcada Galaţi: "Nu a fost chiar uşor, ne-am concentrat ca să închidem meciul repede. Învinsesem echipa din Ploieşti de două ori îna ceastă lună, iar pentru noi era important să facem un meci scurt".

Arcada Galaţi va juca din nou la mijlocul săptămânii acesteia. Miercuri, în Sala Sporturilor din Galaţi va avea loc derbiul campionatului, între Arcada şi SCMU Craiova. Cu o victorie de trei puncte, Arcada s-ar apropia la doar două puncte de primul loc, deţinut în acest moment de echipa din Craiova. Partida se va juca miercuri, de la ora 17:30, şi va fi transmisă în direct de DigiSport 3.

reporter: Marius Ţuca

operator: Luigi David

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri