Arcada, calificată deja în play-off

Data publicării:
arcada

Arcada Galaţi a făcut deja un prim pas către îndeplinirea obiectivelor din acest sezon. După victoria cu 3-0 de sâmbătă în faţa celor de la Volei Club Caransebeş, Arcada şi-a asigurat prezenţa în play-off-ul Diviziei A1, chiar dacă mai sunt trei etape de disputat din sezonul regulat. Meciul de sâmbătă a fost la discreţia gălăţenilor, care au dominat clar primele două seturi, câştigate la 16 şi la 18. Doar în setul al treilea au avut gălăţenii emoţii. Chiar dacă oaspeţii au condus pe final de set, Arcada a revenit şi a încheiat setul cu 25-23.

Caio de Pra, jucător Arcada Galaţi: "Ne aşteptam la un meci dificil astăzi, am jucat cu o echipă bună. Dar cred că ne-am făcut treaba, am jucat la nivelul nostru şi când facem asta e dificil pentru orice adversar".

Nicu Harabagiu, antrenor Arcada Galaţi: "Am jucat exact, am jucat cum am vorbit şi rezultatele s-au văzut. Într-adevăr, în ultimul set am avut puţine emoţii, am avut nişte momente de deconcentrare, dar ne-am mobilizat pe final şi am terminat meciul în trei seturi".

Adversarii gălăţenilor sunt de părere că Arcada va avea parte de un sezon foarte bun anul acesta.

Valentin Pereu, antrenor Volei Club Caransebeş: "Arcada e o echipă foarte bună. După părerea mea e o echipă care candidează la titlu şi are toate şansele".

Miercuri, în etapa a XX-a. Arcada nu va juca, întrucât Tomis Constanţa s-a retras din competiţie. Gălăţenii mai au de jucat doar două partide din sezonul regulat, ambele în deplasare: sâmbătă cu CS Universitatea Cluj şi peste două săptămâni cu Unirea Dej.

reporter: Marius Ţuca

operator: Luigi David

Foto: Sorin Pană

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri