Au uitat de pod. 14 kilometri din DN25 au fost asfaltaţi recent, însă, lucrările s-au făcut până la intrarea şi ieşirea de pe pod

Data publicării:
pod neasfaltat2

Şoferii care trec zilnic prin zonă se minunează de modul în care a fost realizată lucrarea.

"Faţă de cum a fost e acceptabil, dar acum au abandonat. Dar podul a rămas neasfaltat. Podul e în continuare neasfaltat şi cred că aşa o să şi rămână" a spus un şofer.

De o parte şi de alta a podului din Hanu Conachi, se circulă impecabil. A fost turnat asfalt pe o porţiune de 14 kilometri.

Adrian Obreja - reporter Digi24 Galaţi: "Dar numai până aici, la intrarea şi la ieşirea de pe pod, în dreptul pilonilor de susţinere. Din câte se pare, lucrarea aşa va rămâne, având în vedere că nu mai este niciun muncitor aici în zonă".

Primarul localităţii Fundeni este încrezător şi spune că lucrarea va fi terminată la un moment dat.

Manuel Lupu - primar Fundeni: "Noi aşteptăm şi sperăm să se facă şi partea de sub pasarelă, pentru că şi aia e distrusă. E ciudat, până la intrare pe pod şi de la ieşire. Eu cred că se va face, sper să se facă."

Reprezentanţii de la Drumuri Naţionale, Regionala Iaşi, spun că trebuie realizate lucrări suplimentare la pod, motiv pentru care nu s-au atins de el.

Ovidiu Laicu - director Drumuri Naţionale, Regionala Iaşi: "De ce nu s-a făcut acum, odată cu asfaltarea restului şoselei. Păi podul îl tratăm, cum să vă spun eu, ca o parte distinctă din proiectul ăsta pe care-l am în întreţinere. Fac imediat săptămâna viitoare, urmează să intre în lucru aici."

Lucrările de asfaltare a DN25 Galaţi-Tecuci, în zona localităţii Hanu Conachi, au fost terminate la jumătatea lunii iulie, anul acesta.

Reporter: Adrian Obreja
Operator: Liviu Hagiu

Editor web: Dana Costache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri