BASCHET. Băieţii de la Phoenix, lideri în Liga I

Data publicării:
phoenix baiet

Sâmbătă, Phoenix a trecut lejer de CSU Braşov, scor 90-62. A fost primul meci din actuala ediţie de campionat în care gălăţenii au marcat mai puţin de o sută de puncte.

Duminică, însă, baschetbaliştii de la Phoenix au recuperat şi la acest capitol, învingând Steaua CSM Eximbank II cu 123-68.

Phoenix este, în acest moment, neînvinsă în campionat şi are şanse mari de disputa turneul de promovare în Liga Naţională.

Aleksander Ostrogonac - jucător Phoenix Galaţi: "Există o diferenţă destul de mare între Liga I şi Liga Naţională, dar eu cred că avem jucători de calitate aici. Trebuie să îi încurajăm pe jucătorii din Galaţi să devină mai buni, pentru a avea cât mai mulţi jucători români în echipă. În acest fel se va reduce dependenţa de jucătorii străini. Dar eu cred că oraşul este pregătit, e un oraş mare, frumos, cu o sală frumoasă, iara la anul cred că vom fi în Liga Naţională".

În etapa a cincea, Phoenix se va deplasa la Iaşi pentru derbiul cu Politehnica, o altă echipă neînvinsă până acum în campionat.

Meciul este programat duminică.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Marian Munteanu

Editor web: Dana Costache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri