BASCHET. Fetele de la Phoenix vor avea antrenor nou

Data publicării:
baschet fete 15

Florin Nini - manager Phoenix Galaţi: "Vechiul antrenor a acceptat o ofertă de antrenor secund în Europa şi avem deja patru cinci oferte care au venit pe adresa clubului, ceea ce înseamnă că avem o imagine pozitivă şi suntem un club la care mulţi antrenori din ţară şi din străinătate în special îşi doresc să antreneze".

Conducerea clubului Phoenix spune că antrenorul va fi ales în funcţie de profilul acestuia. Principala dorinţă a celor de la Phoenix este ca noul tehnician să se adaptezue cât mai repede la profilul clubului gălăţean.

Florin Nini - manager Phoenix Galaţi: "Vom vedea nu valoarea antrenorilor, pentru că sunt antrenori buni cu toţii, ci doar profilul care credem noi că se poate adapta clubului nostru".

În sezonul recent încheiat, echipa feminină a clubului Phoenix a reuşit să prindă playoff-ul Ligii Naţionale de baschet. La finalul campionatului, Phoenix s-a clasat pe locul al şaptelea.

În sezonul următor, deşi bugetul va fi mai mic decât în campionatul trecut, obiectivul echipei va fia celaşi: calificarea în play-off.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Marian Munteanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri