BASCHET. Phoenix s-a întărit şi la băieţi, şi la fete

Data publicării:
phoenix

Phoenix Galaţi a făcut două transferuri săptămâna aceasta. Canadianul Steve Sir s-a alăturat echipei pregătite de Florin Nini şi ar putea debuta chiar în meciul de joi, cu Steaua Bucureşti.

Florin Nini, antrenor Phoenix Galaţi: "El vine să aducă un plus în ce priveşte punctele marcat din afara semicercului şi sigur că este un jucător care, prin experienţa lui, poate ajuta şi la construcţia sistemelor de joc. Singurul dezavantaj este faptul că abia azi a efectuat primul antrenament, încercăm să îl integrăm cât se poate de repede".

Şi echipa feminină a clubului Phoenix a primit întăriri. Este vorba despre Montia Johnson, o nouă jucătoare din Statele Unite ale Americii.

Eugenio Rodrigues, antrenor Phoenix Galaţi: "Va juca sâmbătă dacă nu se întâmplă ceva neprevăzut şi sunt convins că va aduce un plus echipei. Nu aveam prea multe jucătoare pe bancă, aşa că e un lucru pozitiv pentru echipă".

Echipa masculină va juca pe teren propriu joi, de la ora 19:00, cu Steaua Bucureşti, în vreme ce echipa feminină va juca tot la Galaţi, sâmbătă, cu Olimpia CSU Braşov.

reporter: Marius Ţuca

operator: Marian Munteanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri