Băsescu, atac la premier

Data publicării:
basescu

Fostul preşedinte al României a fost invitat de onoare sâmbătă, la sedinţa colegiului naţional al Partidului Mişcarea Populară. În discursul pe care l-a ţinut în faţa membrilor de partid, Băsescu nu a uitat să-l atace pe adversarul său politic, Victor Ponta.

Traian Băsescu - fostul preşedinte al României: "USL-ul este o realitate, el există, îneţegerile funcţionează şi dacă observaţi se feresc tare mult să se deranjeze unii pe alţii. E vă spun în modul cel mai cinstit: dacă eu aş fi fost preşedintele ales pe 16 noiembrie, Ponta nu făcea nici revelionul ca prim-ministru."

De asemenea, Traian Băsescu a ţinut să-i transmită un mesaj şi actualului preşedinte al României.

Traian Băsescu - fostul preşedinte al României: "Asta e viaţa. Până la urmă preşedintele ales l-a consolidat atât de bine încât eu cred că o să-i pară rău cât de curând că a acceptat să funcţioneze USL-ul."

După întâlnirea care a durat peste două ore fostul preşedinte a avut parte de o baie de mulţime, aşa cum obişnuia atunci când ocupa cea mai înaltă funcţie în stat.

Unii simpatizanţi au fost atât de bucuroşi că îl văd pe Traian Băsescu încât au vrut cu orice preţ să imortalizeze momentul.

După întâlnirea de la Casa de Cultură din Galaţi, susţinătorii Partidului Mişcarea Populară, aproape 700 la număr, s-au îmbarcat în autocarele cu care au venit şi au plecat spre case.

Reporter: Adrian Obreja
Operator: Marian Munteanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri