Bijuterii auto de epocă pe străzile Brăilei. 20 de maşini de colecţie au defilat prin oraş

Data publicării:
masini epoca

Vechi de câteva zeci de ani, dar în stare perfectă de funcţionare.

Maşinile de epocă au făcut senzaţie pe străzile Brăilei. Toate au atras privirile localnicilor, dar una dintre ele a fost vedeta. Un Ford T, vechi de 100 ani.

Are 3.000 de centimetri cubi capacitate cilindrică şi 25 de cai putere.

Modul inedit de a porni motorul, aspectul şi senzaţia pe care o oferă o astfel de maşină sunt unice.

Adrian Dumitru - şofer Ford T: "Senzaţia cea mai tare este că mergi doar cu 50 km pe oră, toată lumea te claxonează, toată lumea se uită după tine, toată lumea te facilitează, deci admiră din tot sufletul".

Şi nu este singura maşină cu o poveste interesantă. Spre exemplu acest BMW a fost la un pas să fie trasformat în fier vechi, când proprietarul l-a dus la casare.

Valentin Nemţanu - membru Club Old Car: "În ziua în care trebuia să o trasporte, un constănţean a dat pe ea o sumă infimă, a renovat maşina de la tablă şi maşina este acum de faţă, participă la această paradă".

Spectatorii s-au declarat încântaţi de astfel de bijuterii, pe care rar au ocazia să le vadă.

Tudor Vrondu - spectator: "Îmi plac maşinile cele mai vechi, care au o valoare sentimentală. Nu mai spun materială. Şi în special cele din spatele meu. Sunt foarte bine întreţinute, cu bani foarte mulţi. E greu să întreţii o maşină. Nu mai spun, să o aduci la nivelul ăsta".

Cei mai norocoşi au făcut o plimbare cu maşinile de epocă prin oraş.

"Cu umbrelă de soare, să fiu cât de cât apropiată de maşină că e foarte veche. Să fiu apropiată de stilul ei şi de anii ei" a spus o brăileancă.

După o plimbare pe principalele străzi din Brăila, maşinile au fost parcate în centru oraşului, chiar în faţa primăriei, unde zeci de oameni au avut ocazia să le admire de aproape.

Reporter: Adrian Obreja

Operator: Luigi David

Editor web: Dana Costache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri