BOX. Lucian Bute este hotărât să revină în ring

Data publicării:
bute

Lucian Bute, boxer profesionist: "Lucrul cel mai important şi mi-l doresc din tot sufletul este sănătatea. Atât timp cât eşti sănător şi există niciun fel de accidentare pot să mă antrenez sută la sută, pot să urc în ring fără nicio problemă, şi atunci lucrurile merg aşa cum îmi doresc. Deci îmi doresc încă o dată să fiu sănătos, ăsta e lucrul cel mai important."

De altfel, tocmai o problemă medicală l-a făcut pe Lucian Bute să renunţe la partida programată pe 6 decembrie.

Lucian Bute, boxer profesionist: "Ar fi trebuit să urc în ring pe 6 decembrie. Din păcate pentru mine, am suferit o accidentare în timpul antrenamentului în cantonamentul din Filipine şi, împreună cu staff-ul meu, cu echipa şi antrenorul, am decis să nu urc în ring accidentat. Am făcut-o, poate nu o dată, ci de două ori în trecut şi mi-am promis că nu o voi mai face, să urc în ring fără să fiu sută la sută."

Lucian Bute trebuia să lupte pe 6 decembrie cu argentinianul Roberto Bolonti, însă a renunţat în cele din urmă să mai urce în ring din cauza unei accidentări la spate.

Lucian Bute nu exclude posibilitatea de a boxa anul viitor cu danezul Mikkel Kessler, un meci care era avut în vedere de InterBox în cazul unei victorii cu Bolonti, pe 6 decembrie.

Ajuns la 34 de ani, Bute are 31 de victorii la profesionişti, dintre care 24 obţinute înainte de limită şi două înfrângeri.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Gelu Mormoloc

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri