Cătălin Geru, nevoit să plece la Brăila

Data publicării:
geru

Legenda hocheiului gălăţean Cătălin Geru primeşte aprecieri din partea altor cluburi din Galaţi. Clubul Phoenix l-a premiat pe Cătălin Geru pentru întreaga sa activitate sportivă. Hocheistul gălăţean a fost ovaţionat de spectatorii prezenţi la Sala Sporturilor, după ce, în urmă cu o săptămână foştii colegi de la Dunărea Galaţi îi pregătiseră o festivitate asemănătoare. Din păcate, Cătălin Geru a fost nevoit să plece la Brăila pentru a-şi continua activitatea ca antrenor.

Cătălin Geru, fost hocheist: "Am bătut palma între ghilimele să înfiinţez o secţie de hochei la Brăila pentru că, din păcate, la Galaţi nu am fost dorit. Şi nu mi-e ruşine s-o spun. Am zis să îmi încerc în altă parte şansa, iar la Brăila există un patinoar mare şi mai e un patinoar la Mall, care, după părerea mea, pentru copii, este o mină de aur".

Cătălin Geru este cel mai titrat hocheist român. De-a lungul carierei sale a câştigat 16 titluri de campion, 17 cupe ale României şi are 150 de selecţii la echipa naţională, cu care a participat la 14 campionate mondiale. Ultimul său titlu a fost câştigat în primăvara anului trecut, cu Dunărea Galaţi.

reporter: Marius Ţuca

www.digi24.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri