Cristian Istrate este noul director al Societăţii Apaterm

Data publicării:
apaterm nou-1

Pe ordina de zi a şedinţei de Consiliu Local, aleşii au votat desemnarea noului administrator special al Apaterm în persoana lui Cristian Istrate, fost director al instituţiei în 2004.

Cristian Istrate, administrator special Apaterm: "Sunt 10 ani de atunci. Apaterm nu a avut o perioadă foarte fastă, dar vom vedea ce se întâmplă. Am mai avut discuţii cu primarul, ca şi om care ştiam ce se întâmplă. Nu sunt surprins, dar s-a întâmplat foarte repede".

Cristian Istrate are 48 de ani şi a lucrat atât la Apaterm, cât şi la Electrocentrale. El a promis că până la sfârşitul lunii septembrie va încerca să găsească o soluţie pentru problema căldurii de la Galaţi.

Primarul, Marius Stan, a dat asigurări însă gălăţenilor că la iarnă vor avea căldură, însă, cu o singură condiţie.

Marius Stan, primar Galaţi: "Şi condiţia asta trebuie foarte clar reţinută de toată lumea. Dacă nu plătesc nu vor avea căldură. Asta ca să fie clar şi răspicat. Lucrurile ăstea nu sunt de negociat".

Schimbarea lui Didi Dumitru vine la o zi după ce fostul administrator special al Apaterm a făcut publică o analiză a societăţii, în care se vorbea de posibilitatea ca la iarnă, Galaţiul să rămână fără căldură.

Didi Dumitiru, în vârstă de 36 de ani, ocupa funcţia de director al societăţii din noiembrie 2013.

Reporter: Georgiana Ciurea
Operator: Liviu Hagiu

Editor web: Dana Costache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri