Drum blocat de viscol

Data publicării:
zapada noaptea

Două drumuri din judeţul Galaţi au fost blocate marţi noaptea din cauza viscolului. Este vorba despre drumul judeţean 242 pe tronsonul cuprins între localilăţile Vârlezi și Tg. Bujor, care a fost desăpezit după ora 1:00, dar şi de drumul judeţean 253, între localităţile Cudalbi şi Băleni, care este încă acoperit de suluri de zăpadă.

Autorităţile judeţene avertizează însă că în această noapte pot apărea noi blocaje pe drumurile judeţene. Cele mai expuse zone sunt cele apropiate localităţilor Smulți, Vârlezi, Scânteieşti, Băneasa, Găneşti și Cavadinești.

În municipiul Galaţi, pe timpul zilei, temperaturile au coborât până la - 15 grade Celsius. Asta nu i-a împiedicat însă pe unii dintre gălăţeni să iasă din case.

"Este ger mare, suportăm mai greu dar ne place, mai iese soarele, mai mor microbii. Altă treabă decât atunci când e moină şi ceaţă, decât acum, când este soare. Acum este mai fumos" a spus un gălăţean.

"Groaznic de tot, mai ales că suntem şi puţin bolnavi. Punem o haină în plus, căciulă, fular" declară alt localnic.

"E bine. Geruri au fost şi mai mari pe timpuri, când eram mai tineri" spune un trecător.

Vremea continuă să se răcească la Galaţi şi în orele următoare. Meteorologii avertizează că vom avea o noapte geroasă cu temperaturi cuprinse între -15 şi - 20 de grade Celsius.

Reporter: Tudor Neacşu
Operator: Marian Munteanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri