Drum măcinat de gropi

Data publicării:
drum gropi buciumeni

Din groapă în groapă. Aşa sunt nevoiţi să circule şoferii pe acest drum judeţean. Pe o porţiune de 7 kilometri, drumul este desprins parcă dintr-un film horror.

"Chiar dacă mai plombează, plombează cu material prost şi într-o lună de zile se duce" spune un şofer.

"Dezastru după cum vedeţi şi e de ani de zile. Circul foarte des pe aici" declară alt conducător auto.

"Puntea de sus a fost ruptă în două. Ştim că e drum judeţean. Consiliul Judeţean, domnul Bacalbaşa mulţumim" spune supărat un şofer.

Drumul este un chin şi pentru pelerinii care vor să ajungă la mănăstirea Buciumeni.

Primarul spune că drumul este o ruşine pentru localitate, însă nu poate interveni deoarece aparţine Consiliului Judeţului.

Ionel Boghiu, primar comuna Nicoreşti: "Situaţia drumului judeţean este în stare critică. Aveam foarte multe reclamaţii de la cei care folosesc drumul, noi le-am zis de fiecare dată că ne-am făcut datoria, am făcut adrese către Consiliul Judeţean pentru reparaţie".

Starea jalnică în care se află drumul judeţean este cunoscută şi de administratorul lui, Consiliul Judeţului, care nu se grăbeşte, însă, să-l asfalteze.

Costel Fotea, county manager CJ Galaţi: "Consiliul Judeţean a angajat o firmă de proiectare, vom avea un proiect şi după finalizarea licitaţiei, vom intra la plombări".

Ionel Boghiu, primar comuna Nicoreşti: "Aceste plombe, în trei - patru luni de zile, jumătate vor sări şi va fi aceeaşi situaţie".

Pentru acest an, Consiliul Judetului Galaţi are un buget de peste 13 milioane de lei pentru reabilitarea şi plombarea drumurilor judeţene.

Anul trecut, nu a fost asfaltat nici măcar un kilometru de drum judeţean.

Reporter: Cornelia Mazilu
Operator: Ionuţ Mocanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri