Festivitate emoţionantă pentru Cătălin Geru

Data publicării:
catalin geru

 

 

Moment emoţionant pentru legenda hocheiului gălăţean, Cătălin Geru. Foştii colegi de la CSM Dunărea Galaţi i-au organizat o festivitate de retragere surpriză chiar înaintea dublei pe care echipa gălăţeană o avea de disputat cu Steaua Bucureşti, celălalt club pentru care Cătălin Geru a evoluat în cariera sa.

Cătălin Geru, fost jucător CSM Dunărea Galaţi: "A fost o mare surpriză, chiar nu m-am aşteptat, când am auzit la începutul comentariului crainicului, chiar mă gândeam pe cine omagiază pentru că e primul meci la care vin al echipei sezonul ăsta şi chiar a fost o surpriză imensă şi frumoasă".

Cătălin Geru este cel mai titrat hocheist român. De-a lungul carierei sale a câştigat 16 titluri de campion, 17 cupe ale României şi are 150 de selecţii la echipa naţională, cu care a participat la 14 campionate mondiale. Cel mai important titlu a fost, însă, câştigat în primăvara acestui an.

Cătălin Geru, fost jucător CSM Dunărea Galaţi: "Primul titlu de campion a fost cu Steaua, eram tânăr, aveam 18 ani, abia venisem la echipă... A fost frumos. Toate titlurile au istoria lor. Ultimul, e normal, e cel mai frumos pentru că a fost şi cel de la sfârşitul carierei".

Premierea lui Cătălin Geru a purtat, însă, noroc echipei Steaua, care a luat în punct în meciul de vineri şi a câştigat a doua zi cu 8-1 în faţa Dunării Galaţi.

reporter: Marius Ţuca

www.digi24.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri