Final de sezon plin de suspans la United

Data publicării:
futsal nou1

Sâmbătă, gălăţenii câştigaseră cu 6-2 şi aveau nevoie să nu piardă la o diferenţă mai mare de patru puncte pentru a câştiga titlul.

Mureşenii au condus cu 5-2 la pauză şi au marcat golul de 6-2 când mai erau doar trei minute din meci.

Egalitatea perfectă s-a menţinut până în ultimele secunde. Portarul de la United a degajat până în preajma careului advers, Andrei Apostol i-a aşezat perfect mingea lui Octavian Cireş, care a înscris cu un şut direct în vinclu.

Octavian Cireş - jucător United Galaţi: "Am fost şi eu panicat în ultima secundă, am dat şi eu repede la poartă. Nu ştiam ce să fac prima oară. Când m-am trezit cu mingea în faţă... asta e... se duce... se duce".

Daniel Iorga - jucător United Galaţi: "Da, a fost un meci foarte dificil. Ieri am avut noi un meci foarte uşor, azi a fost pentru ei mai uşor, dar cu mult efort şi ambiţie, am reuşit să dăm cu un gol mai mult ca ei şi să câştigăm".

United Galaţi a încheiat astfel sezonul oficial.

Jucătorii antrenaţi de David Asandei nu vor intra încă în vacanţă, ci vor mai disputa câteva meciuri amicale în următoarele două săptămâni.

Obiectivul clubului era clasarea în primele trei echipe ale campionatului, însă United a fost eliminată surprinzător în acest sezon de Dunărea Călăraşi în sferturile de finală ale Ligii I.

Reporter: Marius Ţuca

Operator: Bogdan Cazacu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri