FOTBAL. 50 de ani cu suporterii şi legendele Oţelului

Data publicării:
suporteri otelul1

Eveniment absolut emoţionant pentru fanii Oţelului vineri seară la Sala Sporturilor din Galaţi.

Peste o mie de suporteri au fost alături de legendele Oţelului la împlinirea a 50 de ani de existenţă a clubului şi la lansarea cărţii 50 de ani, 50 de legende.

Foştii şi actualii fotbalişti au dat autografe, s-au pozat cu fanii şi au cântat alături de suporteri. Mihăiţă Hanghiuc a venit special din Italia pentru acest eveniment.

Mihăiţă Hanghiuc: "Doresc să vă spun un gând bun galeriei şi noii echipe a Oţelului. Şi să ştiţi că legendele nu mor niciodată. Vă mulţumesc".

Cel mai emoţionant moment al serii a fost premierea soţiei regretatului Nae Burcea.

Alina Burcea: "Te vom iubi mereu...Bună seara tuturor. Într-adevăr, un moment foarte, foarte emoţionant. Vreau să felicit organizatorii, pe dumneavoastră că nu l-aţi uitat. Undeva de acolo sus e bucuros acum. Mulţumesc mult, sărbători fericite!"

Cel mai în vârstă participant la eveniment a fost Victor Vasilache, considerat creatorul echipei moderne FC Oţelul.

Victor Vasilache: "Aşa cum sunt, ţin să vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut în această seară şi voi fi recunoscător atât cât voi avea de trăit tuturor spectatorilor şi oamenilor care au crezut în Oţelul şi vor crede în continuare".

De la sărbătoare nu au lipsit nici glorii din istoria recentă a clubului.

Petre Grigoraş - fost antrenor FC Oţelul: "Bucuria mare a fost că am fost şi eu selecţionat printre cei 50 şi mă bucur enorm de mult că am însemnat ceva pentru echipa asta".

Sergiu Costin - fost jucător FC Oţelul: "Mă bucur că am venit la a doua mea casă. Voi veni de fiecare dată pentru că aici mă simt în largul meu. Aici am cunoscut emoţiile şi sper să mai cunosc şi de-acum încolo emoţii mari".

Ion Viorel - fost jucător FC Oţelul: "La Galaţi m-am simţit extraordinar, cel mai bine. Oţelul va rămâne, este şi va fi în sufletul meu toată viaţa".

După eveniment, suporterii Oţelului s-au fotografiat cu legendele clubului şi au primit autografe pe cartea „50 de ani, 50 de legende".

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Liviu Hagiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri