FOTBAL. Bilanţul lui Florin Marin la Oţelul

Data publicării:
jucatori otel

Sosit la Oţelul după două etape disputate în retur, Florin Marin a reuşit să adune 20 de puncte. Predecesorii săi reuşiseră să facă doar 12 puncte în 19 etape.

Florin Marin - antrenorul FC Oţelul: "Fiecare cu perioada lui, cât a lucrat la echipă, cu rezultatele pe care le-a obţinut. Dacă vreţi, eu, în aceste 14 etape, am obţinut mai mult decât cei care au fost înaintea mea".

Florin Marin se declară mulţumit de ceea ce a relizat la Oţelul, chiar dacă tehnicianul nu a reuşit să salveze echipa de la retrogradare.

Florin Marin - antrenorul FC Oţelul: "Echipa a avut altă exprimare, spun eu, a obţinut rezultate bune. Am avut şi jocuri slabe, cum au fost cel cu Pandurii, cu Astra, dar în mare parte eu sunt mulţumit şi îi felicit pe jucători".

Florin Marin şi-a exprimat încă o dată dorinţa de a continua cu Oţelul chiar şi în Liga a doua.

Florin Marin - antrenorul FC Oţelul: "Îmi doresc să rămân, să construim o nouă echipă, să promovăm. Îmi doresc foarte mult acest lucru, m-am simţit foarte bine la Galaţi. Îmi pare rău că nu am reuşit să rămânem în prima ligă. Asta e problema".

Oţelul a retrogradat în acest sezon de pe penultimul loc. Este prima dată când echipa gălăţeană ajunge în liga secundă după 24 de ani.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Ionuţ Mocanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri