FOTBAL. Buzăul şi Brăila neagă acuzele de blat

Data publicării:
fotbal braila

Potrivit unui raport publicat de FederBET, o organizaţie cu sediul în Belgia, la această partidă s-ar fi mizat sume consistente atât pe victoria gazdelor, cât şi pe înscrierea a cel puţin trei goluri.

La Divizia Locală de la Digi 24 Galaţi, oficialii CF Brăila au negat orice implicare din partea clubului în astfel de practici.

În plus, din cauza acestui scandal, CF Brăila riscă să dispară pentru că autorităţile locale brăilene refuză să mai discute despre finanţare până când se vor lămuri toate acuzaţiile.

Valentin Avramescu - preşedintele CF Brăila: "Din păcate, ne afectează foarte tare în acest moment pentru că situaţia oricum era delicată, exact ce spuneaţi şi dv că suntem în negocieri cu autorităţile pentru a continua sau nu activitatea acestui club".

Şi antrenorii celor două echipe au negat că s-ar fi petrecut ceva necurat la meciul dintre CF Brăila şi Gloria Buzău.

Oficialii celor două echipe au afirmat că deja au semnat o petiţie prin care cer să fie scoase de la pariuri meciurile din Liga a II-a.

În plus, Comisia de Integritate a Federaţiei Române de Fotbal a fost solicitată să investigheze partida dintre Brăila şi Buzău pentru a se stabili dacă a fost vorba despre interese financiare sau nu.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Bogdan Vlădoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri