FOTBAL. Cernat nu pleacă de la Oţelul

Data publicării:
florin cernat

Florin Cernat - jucător FC Oţelul: "Am venit la Galaţi să joc. Nu să joc trei luni şi să plec. Nu ştiu, poate încă nu mă cunoaşteţi... dacă am acceptat să vin aici, aici probabil că voi muri".

Cristi Munteanu - team-manager FC Oţelul: "Nu a venit pentru bani, repet, v-am mai spus, nu are un salariu mare şi un asemenea caracter, un asemenea om noi am stat liniştiţi şi stăm liniştiţi că nu va pleca de la noi. Şi în acelaşi timp, vă spun, nu există sumă de transfer pentru Florin Cernat".

Tibor Selymes - antrenorul FC Oţelul: "Noi, noi toţi din conducere şi staff-ul, construim echipa în jurul lui. Deci dacă el pleacă, am plecat cu toţii. În jurul lui vrem să construim, prin el. Deci vrem să facem o echipă puternică, o echipă ca de la anul să nu avem aceleaşi emoţii, să avem emoţii pentru a câştiga ceva sau a ajunge sus undeva".

Florin Cernat a jucat în ultimele şase partide ale Oţelului în Liga I şi a fost considerat unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în ultima etapă, cu Ceahlăul Piatra Neamţ.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Marian Munteanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri