FOTBAL. Cinci noi jucători la Oţelul

Data publicării:
jucatori noi otelu

Emil Jula - jucător FC Oţelul: "M-am întors la echipa unde am avut probabil, nu probabil, ci sigur cea mai frumoasă perioadă din cariera mea şi nu am ezitat când Ovidiu m-a sunat şi mi-a spus dacă sunt interesat".

Ceilalţi doi jucători români aduşi la Oţelul sunt Iulian Popa, un mijlocaş cu experienţă care a evoluat în ultima vreme la FC Braşov, şi Răzvan Grădinaru, puştiul minune al Stelei, care a jucat un meci şi în Liga Campionilor anul trecut sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf.

Ultimii doi transferaţi vin din Portugalia. Helder Tavarez este mijlocaş central şi a jucat ultima dată la Beira Mar, în timp ce Ruben Brigido este mijlocaş lateral care vine de la Maritimo, formaţie din prima ligă portugheză.

Ruben Brigido - jucător FC Oţelul: "Sper să mă pot adapta rapid şi să ajut echipa să ajungă din nou la nivelul din urmă cu trei ani când juca în Liga Campionilor".

Cei cinci au intrat deja în programul de pregătire al echipei şi pot debuta chiar în următorul meci, luni, în deplasare, cu CSU Craiova.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Dan Lare

Editor web: Dana Costache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri